Természetgyógyászati (komplex) képzés Képzés - Holisztikus Oktatási Központ

Budapest

Természetgyógyász modul, Gyógyászati, Életmód tanácsadó, Gyógyászati tanfolyamok

Holisztikus Oktatási Központ

1116 Budapest , Temesvár u. 12. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Természetgyógyász szakképzésünk három félévet foglal magába: az Egészségügyi alapismeretek és Természetgyógyászati alapismeretek tanfolyamot és egy választott szakot.

A 160 órás egészségügyi alapmodul és természetgyógyászati alapmodul tanfolyamok díja külön-külön 90 000 Ft+ Áfa, melyet lehetősége van öt havi részletben is kiegyenlíteni. A természetgyógyászati modul része a kötelező életmódtábor, amely Tahitótfaluban lesz. Az 5 napos tábor teljes ellátással a természetgyógyászati modulosok számára 40 000 Ft+Áfa.

A tanfolyamok egy időben zajlanak, tehát egymás után tudja őket elvégezni, nem lehet több képzést egy időben elvégezni.

A mindkét két alap(modul) tanfolyam – az egészségügyi és a természetgyógyászati alapismeretek - elvégzése után ún. köztesvizsgát kell tenni az ETI-ben, mely önálló gyógyítói tevékenységre még nem jogosít fel, de feltétele a szakvizsgára való jelentkezésnek.

(Az egészségügyi végzettséggel rendelkezők mentesülnek az egészségügyi vizsga alól.)

Ahhoz, hogy hivatalosan gyógyítói tevékenységet végezhessen, minimum egy szakvizsgával rendelkeznie kell.

Iskolánkban több természetgyógyászati szak közül választhat. Ezek a Reflexológia, Fitoterápia, Alternatív masszázs- és mozgásterápia, Akupresszúra, Életmód tanácsadó- és terapeuta, Kineziológia (One Brain I -VII.), és Fülakupunktúrás addiktológia.

A természetgyógyász képzésben az ETI szakvizsga az OKJ-s vizsgával egyenértékű, Ha legalább egy szaktanfolyamot elvégzett és sikeres ETI vizsgát tett, hivatalos természetgyógyászként ugyanúgy vállalkozást indíthat, rendelőt nyithat, hirdethet, mint bármelyik OKJ-és szakmával.

Egészségügyi alapismeretek

Természetgyógyászati ismeretek
Reflexológia szakképzés
Akupresszúra szakképzés
Fitoterápia szakképzés
Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakképzés
Fizioterápia szakképzés
Életmód tanácsadó- és terapeuta szakképzés
Fülakupunkurás addiktológia szakképzés

Oktatóink több éves szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező természetgyógyászok, orvosok,
Oktatási Központunk célkitűzése, hogy minél alaposabb és szélesebb körű oktatást nyújtson a természetgyógyászat iránt érdeklődőknek, hogy hallgatóink minél magasabb színvonalon sajátítsák el az oktatott ismereteket, minél több gyakorlatot szerezzenek. Célunk szerint nem gyógyító módszereket, technikákat szeretnénk tanítani, hanem hozzá segíteni hallgatóinkat a saját igazi gyógyító attitűdjük megtalálásához. Tanulmányaik során lehetőséget biztosítunk személyiségük fejlesztésére, hogy minél jobban be tudják tölteni gyógyító hivatásukat.

Iskolánkat azoknak ajánljuk, akik a bizonyítvány megszerzése mellett alapos tudásra karnak szert tenni, hiszen a természetgyógyász tevékenység nagyon alapos és széleskörű felkészültséget kíván.

A következő: 2013. február 9-én induló tanfolyam oktatási napjai:

2013. február 9-10., 23-24., március 9-10., 23-24., április 6-7., 20-21., május 4-5., 11-12., 25-26., június 8-9.

A szakképzést csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el.