Sminkeld magad alaptanfolyam Képzés - OKTÁV Szakközépiskola

Budapest

tanfolyam

OKTÁV Szakközépiskola

2509 Esztergom , kertváros, Wesselényi M. u. 35-39. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Sminkeld magad alaptanfolyam OKTÁV Szakközépiskola Sminkeld magad alaptanfolyam:

Beiratkozás feltétele:
- 8 általános iskolai végzettség

A képzés célja:
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nem a szépségiparban tevékenykednek (nem kozmetikus szakos tanuló vagy nem kozmetikus végzettségű), és e képzés keretein belül meg szeretnének ismerkedni a mindennapi sminkelési technikákkal, amivel saját magukat lesznek képesek kisminkelni. Ezért a tanfolyam során a résztvevők saját - otthonról hozott eszközeikkel és anyagaikkal dolgoznak!

Ezzel a tanfolyammal alapozzuk meg a smink haladó I. és a smink haladó II. emelt szintű (profi smink) tanfolyamainkat! A haladó I. vagy az azt követő profi smink tanfolyamunkra való becsatlakozás feltétele ennek az alap tanfolyamnak az elvégzése vagy a kozmetikus végzettség.

Tartalma: mindennapokon használatos sminkek elsajátítása; nappali smink; szemöldökszedés; arc-, szem-, szájforma szerinti sminkelés; a haj a smink és az öltözet összehangolása, anyagismeret; eszközismeret és használat; bőrtípusok; alapozás; arcpirosítás; szemöldök és szemhéjsmink; ajaksmink, színelmélet; az alkalmi smink technikái érintőlegesen; tanácsadás saját sminkkészlet összeállításához

Smink haladó I.
Beiratkozás feltétele:
- kozmetikus végzettség vagy
- sminkeld magad alaptanfolyam (OKTÁV) elvégzését igazoló tanúsítvány

A képzés célja:
A tanfolyamot azoknak a tanulni vágyó sminkeld magad alaptanfolyamunkat elvégzett résztvevőknek vagy végzett kozmetikusoknak ajánljuk, akik a szépségiparban tevékenykednek vagy kívánnak tevékenykedni, illetve e képzés keretein belül meg szeretnének ismerkedni a magasabb szintű és speciális sminkelési technikákkal, amivel akár magasabb szintre is emelhetik a szolgáltatásukat.

Ezzel a tanfolyammal alapozzuk meg a smink haladó I. tanfolyamunkat!