REFA Industrial Engineer-üzemmenedzselés műszakiaknak Képzés - Samling Kft

Budapest

Samling Kft

1124 Budapest , Németvölgyi út 64. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Igény esetén képzésünk már 6 fő részvételével vállalati kihelyezett formában is megvalósítható.
Kérje ajánlatunkat: stella.erenyi@samling.hu!
Készséggel állunk rendelkezésére!

Az autóipari, gyártási területeken elengedhetetlen előfeltétel az üzemgazdasági és menedzsment ismeretekkel is bővített REFA szaktudás.
Szerezzen eredeti Németországban kiállított REFA oklevelet!

Ma, a tudás alapú társadalmunkban az igazi érték a humán tőkében rejlik, az igazi versenyelőnyt a szakmai kompetenciák adják. Folyamatos képzéssel, továbbképzéssel az előny hosszútávon fenntartható.
A Sämling Kft. a REFA gyakorlatban alkalmazható ismereteit adja át a képzésein, elősegítve partnerei versenyképességét. Oktatóink, tanácsadóink olyan vállalati szakemberek, akik rendszeresen részt vesznek Train the Trainer programokon is, így naprakész tudást szállítanak.

Miért különleges a REFA módszertana? Miért értékes a REFA oklevél?
Mert a REFA képzéseken megszerzett tudás nem csak a normákról szól, hanem a módszerek alkalmazhatóságról is. Megtanítja, hogy hogyan tervezzük a saját vállalati kultúránkhoz, technológiánkhoz a folyamatainkat, melyekkel termelékenységünk növelhető.

A standardizálás fontos, de sok esetben nem hozza az elvárt eredményeket, mert nem veszi figyelmbe a vállalatunk egyedi jellemzőit.
Az igazi kihívás a műszaki szakemberek és vezetők számára a folyamatos fejlesztés és hatékony működés megvalósítása.

Ha terveik eléréséhez használható módszert keresnek, jöjjenek el tanfolyamunkra! Megmutatjuk, hogyan érdemes kialakítani a tervezési rendszert, hogy a standardok alkalmazása mellett is gyorsan reagáljanak belső és külső környezeti hatásokra.

A képzés időtartama 19 oktatási nap (9 alkalom + 1 nap vizsga) ez a záróvizsga nap, ami egy írásbeli tesztet és egy esettanulmány kidolgozását és prezentációját jelenti.
Az esettanulmányban egy gyártó vállalat termelési programjának, szervezeti átalakításának és jövőbeni, fenntartható, eredményes működésének megvalósítására kell egy komplex megoldást készíteni. Az oktatási napok témakörönként tárgyalják azokat a részterületeket, melyek az esettanulmány kidolgozásához és a megoldási javaslat elkészítéséhez szükségesek aktuális példákkal.

A REFA műszaki szakemberek továbbképzésén (REFA Industrial Engineer) az alábbi területekre helyezzük a hangsúlyt:

Üzemgazdasági alapok,
beszámoló és mutatószámok,
cash-flow, likviditásmenedzsment,
költségcontrolling,
értékteremtő folyamatok optimalizálása,
folyamatos fejlesztés, KVP,
anyagáramlás
beruházás-tervezés,
projektcontrolling,
termelési controlling,
termelési- és raktárlogisztika.

Azonos gondolkodásmóddal a hatékonyság növelhető, az egyes funkcionális területek összehangolásával eredményesebb működés érhető el. Ezért a képzés célcsoportja:

Szakképzett szakemberek és vezetők valamennyi ágazat termelési vagy műszaki területéről
A REFA szakképzését (REFA - üzemszervezés) elvégzők
Műszaki végzettségűek és üzemvezetők, valamint technikusok, akik további REFA – szakképesítéseket kívánnak megszerezni
A vállalat üzemgazdasági feladatainak területén dolgozó munkatársak, akik a termelési folyamatot végigkísérik, vagy tapasztalatot szeretnének gyűjteni a termelési kontrolling területén.
Ügyvezetés, termelésvezetés, üzemvezetés területéről mérnökök, technikusok, szakemberek és vezetők, akik a vállalatirányítás területén megfelelő ismereteket kívánnak elsajátítani.