Pénzügyi képzés - Pénzügyi menedzsment Képzés - Samling Kft

Budapest

Hétköznapokon délelőtt

Samling Kft

1124 Budapest , Németvölgyi út 64. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Egy közép- vagy felsővezető szakember sikeréhez elengedhetetlen, hogy a szükséges pénzügyi tudással, képességekkel, és készségekkel rendelkezzen pozíciója ellátásához, valamint, hogy ezeket folyamatosan fejlessze, megújítsa.
Alapvető pénzügyi ismeretek nélkül a vállalaton belüli kommunikáció (pénzügyi igazgatókkal, vezetőkkel, kollégákkal, könyvelőkkel, kontrollerekkel stb.) és a vállalaton kívüli kommunikáció (üzleti partnerekkel, befektetőkkel, könyvvizsgálókkal, szakmai szervezetekkel, bankokkal, adóhatósággal stb.) is lehetetlenné válik. Emiatt a pénzügyi folyamatok megértése ma már az eredményes munka nélkülözhetetlen része.

Hatékony munka ma már nem létezik anélkül, hogy ne legyünk tisztában döntéseinknek a vállalkozás eredményességére és pénzügyi egyensúlyára gyakorolt hatásaival, gyakran van szükség a pénzügyi látásmódra és alapösszefüggésekre, valamint a szakzsargon használatára.

Az European Business School London és a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. közös szervezésében indított, akkreditált (7 napos) Pénzügyi menedzsment kurzus olyan vállalati szakembereknek szól (közép- és felsővezetők), akik a vállalatirányítás mind operatív, mind stratégiai pénzügyi folyamatait magas szinten szeretnék menedzselni. A képzés a vállalati pénzügyek és praktikák gyakorlati oldalára fókuszál, miközben lehetőséget nyújt arra is, hogy a résztvevők megoldást találjanak saját, illetve a vállalatuknál jelentkező pénzügyi problémákra.

http://www.samling.hu/penzugyi_menedzsment