Német nyelvtanfolyam, B2 nyelvvizsga felkészítő Képzés - Absolute German GLCE

Murau

német

Absolute German GLCE

8850 Murau , Bundesstraße 13b Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Német nyelvtanfolyam, B2 nyelvvizsga felkészítő Absolute German GLCE A főiskolán és az egyetemen a diploma megszerzésének feltétele egy B2-es szintű nyelvvizsga letétele. Mivel a szakmai érvényesülésben Európában a német és az osztrák gazdaságban rejlenek a legjobb lehetőségek, ezért a leghasznosabb nyelvvizsga a német. A GLCE - Absolute German nyelviskola ebben nyújt egy, a világon egyedülálló lehetőséget. A négy hetes kurzus intenzív és fókuszált felkészítés a B2-es vizsgára. A négy hetes speciális nyelvtanfolyam után a helyszínen le tudod tenni a német B2 vizsgát. Együttműködő partnerünk az IDEUM nyelvcentrum, hivatalos TELC vizsgáztató intézmény. A nálunk, az IDEUM által vizsgáztatott hallgatók B2-es nyelvvizsgáját minden magyar és más európai országbeli felsőoktatási intézmény elfogad.
A négy hetes B2 német nyelvtanfolyam egyedálló módon kizárólag a vizsgára fókuszál. A kurzus egyedüli célja a vizsgára való teljes felkészülés és igény szerint a vizsgáztatás. Tudtunkkal ehhez hasonló német nyelvtanfolyamot nem kínál más nyelviskola.
A négyedik hét végére Te is eléred a B2 szintet és sikeresen le fogsz vizsgázni. A négy hét alatt szisztematikus és szorgalmas tréninggel és személyes erőfeszítéssel Te is eléred a célod.
Program:
32 óra hetente összesen, amiből
- 20 óra csoportos oktatás délelőtt
- 12 óra tematikus csoportos oktatás délután
1 oktatási óra = 45 perc.
Minden résztvevő kap egy személyre szóló diplomát, amiben feltüntetésre kerül a tanultak tematikája.
Csoportlétszám:
Minimum 3 résztvevő
Választható időpontok:
Tanfolyam kezdés: 2014. szeptember.
Tanfolyam díja:
€ 2.450 + 20% Áfa = € 2.940 / fő a négy hétre vizsgadíj nélkül
Vizsgadíj: € 350,-
Bővebb információ: http://www.absolutegerman.org

Kapcsolódó blogbejegyzések