LEXINFO német informatikai szaknyelvi felkészítő középfokú nyelvvizsgára Képzés - LSI Informatikai Oktatóközpont

Budapest

informatikai, német

LSI - LSI Informatikai Oktatóközpont

1037 Budapest , Bécsi út 324. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A program elsődleges célja a LEXINFO informatikai szaknyelvi vizsgára való felkészítés. A képzési programot azoknak ajánljuk, akiknek általános nyelvi felkészültsége megközelíti a B2 középszintet. A program két modulból áll, amelyek közül az első az alapfokú B1, míg a második a középfokú B2 szaknyelvi vizsgára készít fel, alapvetően a szaknyelvi ismereteket fejleszti, szorosan illeszkedve a szaknyelvi vizsgakövetelményekhez. Azon jelentkezők részére, akik szaknyelvi ismeretekkel nem rendelkeznek, a teljes program elvégzésével biztosítjuk a középfokú szaknyelvi vizsga letételéhez szükséges ismereteket, de az első modul elvégzése után lehetőségük nyílik alapfokú B1 szaknyelvi vizsgát tenni. Azon jelentkezőknek, akiknek a szaknyelvi ismeretei elérik az alapfokú szaknyelvi vizsga-követelményeket, lehetőséget biztosítunk a második modulba való bekapcsolódáshoz.
A program részletes képzési céljai: olyan idegen nyelvi készségek kialakítása, melyek segítségével a képzésben résztvevők a program elvégzésekor képesek lesznek a célnyelven:
- az informatika területén a szakmájukhoz kapcsolódó alapvető kérdésekben angol nyelvű szakmai cikkeket, szakirodalmat szótár nélkül olvasni, a lényeget megérteni, illetve a benne foglaltakat munkájuk során felhasználni.