Legyél Te is Szuperdadus! Feketeöves bébiszitter képzés nem csak dadusoknak! Képzés - SzuperDadus.hu

Szombathely

Hétköznap, Vegyes: hétköznap, hétvégén, Kismama kedvezmény, tanfolyam

SzuperDadus.hu

9700 Szombathely , Angolkert u. 5/A. 1/8. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Legyél Te is Szuperdadus! Feketeöves bébiszitter képzés nem csak dadusoknak! SzuperDadus.hu A bébiszitterkedés nem egyenlő azzal, hogy vigyázunk egy gyerekre. Legalábbis a profi bébiszitterek nem (csak) ezt csinálják. Szerintünk

Ez abban az esetben is igaz, ha ezt valaki nem hivatásszerűen úzi. Mert jobban belegondolva anyaként, nagymamaként mi is a saját gyerekünk/unokánk bébiszitterei vagyunk. Csak nem jár érte fizu.

Profi bébiszitterek, vagyis Szuperdadusok képzését végezzük - aki anyaként lehetsz Te magad is!

Az alapismereteken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a tudatosságra, különböző képességek és készségek fejlesztésére, úgymint önismeret, kommunikáció, stressz – és konfliktuskezelés, gyermekpszichológiai ismeretek. Megismertetünk a legújabb gyermeknevelési irányelvekkel, beszélünk az életmentésről, az elsősegélynyújtás fontosságáról és a hozzátáplálásról is. Száraz tananyag helyett a gyakorlati tudásra helyezzük a hangsúlyt. Lesz sok életszerű példa és sok-sok játék. Gyere, csináljuk együtt!

A tanfolyamot úgy szerveztük, hogy akár munka, vagy család mellett is könnyedén elvégezhesd.

A képzés oktatói szakképesítéssel és széleskörű gyakorlattal rendelkező szakemberek. Minden modulnál az aktuális témához kapcsolódóan egy-egy kiemelt szakértőt is meghívunk vendégelőadónak. Gyakorlati helyet magad is választhatsz, de igény szerint mi is szívesen ajánlunk Neked.

Alapmodul felépítése – Fehér öv

80 óra (16 óra elmélet, 28 óra gyakorlat, 36 óra egyéni felkészülés)

A képzés része a szakmai anyag, jegyzet biztosítása, az ajánlott szakirodalom és a vizsgára való felkészítés.

Kapcsolódó blogbejegyzések