Kineziológia - One Brain I-II. Képzés - Holisztikus Oktatási Központ

Budapest

Természetgyógyász modul, Kineziológia, Gyógyászati tanfolyamok

Holisztikus Oktatási Központ

1116 Budapest , Temesvár u. 12. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Kineziológia tanfolyamunk egymásra épülő modulokból álló, szakvizsgára felkészítő tanfolyam.
A One Brain kineziológiának nagyon sok lépcsője van, ebből jelen pillanatban hetet végezhet el iskolánkban.

Oktató: Johnné Baki Mária

Az első két tanfolyamon mindazt megtanulja, ami egy kineziológiai oldás alapja, ezután már képes egyedül kineziológiai oldást végrehajtani. Minden egyes újabb tanfolyammal nagyobb rálátást kap a módszerre, és egyre több eszköz lesz a kezében, amivel embertársainak segíteni tud.

A One Brain kineziológia tanfolyamok egymásra épülnek, a tanfolyamon az elméleti és gyakorlati órák arányát nehéz szétválasztani, a II., IV., VI. szint szinte csak gyakorlati részből áll. Általánosságban elmondható, hogy a kineziológia tanfolyam egy alapvetően gyakorlatra épülő tanfolyam.

One Brain - Egy Agy módszer
Célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy ne azok alapján döntsünk a jelenben ne emlékek, rossz beidegződések vezéreljék cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan válasszunk, tudva, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a
bennünk rejlő képességeinket. Hogy mindezt elérje, a facilitator (kezelő) különböző stresszoldási technikákat alkalmaz, amelyek segítségével a páciens megszabadulhat a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstől, majd további, otthon is elvégzendő korrekciós gyakorlatokkal (pl. keresztprogramozás a két agyfélteke működésének integrálására) erősíti meg az érzelmi stresszoldást.

Az első két tanfolyam rövid összefoglalása:

I. A szakma eszközei: A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.

2. Alap: Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét - innen a rendszer neve: "One Brain", azaz Egy Agy.