Képzéstudomány Képzés - FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

Budapest

Távoktatás

FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

1075 Budapest , Madách Imre út 13-14. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Képzéstudomány FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem A FernUniversität in Hagen olyan távoktatási formát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatóinak, hogy helytől és időtől függetlenül, a saját tempójukhoz igazítva tanuljanak.

A tanulmányok ideje általában 3-6 év közötti, ám ez egyénenként eltérő, hiszen több időráfordítással ez lényegesen csökkenthető. Mivel a tanulmányok beosztása teljesen rugalmas, a hallgató dönti el, hogy hány modult (tananyag egységet) szeretne illetve képes egy félév alatt elvégezni.
A Képzéstudomány B.A. 11 modulból (tananyag-egységből) tevődik össze, melyből 9 kötelezőt, és kettő választhatót kell teljesíteni. (Bővebb információ a honlapon: Studienaufbau / Sruktur des Studiums.) A diploma megszerzésének további feltétele egy diplomadolgozat elkészítése.

Elhelyezkedés leginkább a különböző szervezetfejlesztési, továbbképzési illetve tanácsadói pozíciókban lehetséges, egy ennél részletesebb listát a honlapon, a "Studienziele und Berufsfelder" menüpontnál találnak.

Beleolvashatnak az anyagokba a következő linken:
http://babw.fernuni-hagen.de/studiengang/schaukasten

A költségek félévente kb 61-286 euro között mozognak, a felvett tananyag-egyégek mennyiségétől függően, amelyre az első sikeres vizsga letétele után ösztöndíjat lehet megpályázni.

Ha további kérdésük van, böngésszék át a német és a magyar weboldalt, vagy forduljanak bizalommal Központunkhoz!