Gazdasági vezetők továbbképzése Képzés - Samling Kft. Adó, pénzügy, számviteli képzések

Budapest

tanfolyam

Samling Kft. Adó, pénzügy, számviteli képzések

1124 Budapest , Németvölgyi út 64. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Naprakész tájékozottság, szakértői segítség 365 napon át! Egész éven át tartó konferencia sorozat, folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel! Amit nyújtunk: 10 évközi konferencia, mérlegképes továbbképzés, Önadózó előfizetés, segéd-anyagok, EDC-kártya, 10 % kedvezmény bármely képzésünkön, kreditpontok.

A Gazdasági vezetők továbbképzése céljából létrehozott Főkönyvelő klub adókonferenciáira egyszeri és klubtagoknak vagy bérletes résztvevőknek is folyamatos bekapcsolódási lehetőséget biztosítunk.

Ajánljuk gazdasági vezetőknek, főkönyvelőknek, könyvelőknek és minden szakembernek, aki naprakész, friss információkat szeretne kapni gazdasági témában!

A tematika kialakításában a résztvevők aktív szerepet vállalnak, így a személyes konzultációs lehetőségen túlmenően akár előre egyeztetve igényre szabott szakmai napokat rendelhetnek.

A továbbképzés legnagyobb előnyei:

• Rendszeresség
A szakma legjobbjai az előadás- és konzultáció sorozatot havonta, a hónap azonos időszakában, a bevallások után tartják, így az elfoglaltság akár egy évre előre is tervezhető.

• Tapasztalatcsere
A problémamegoldásban nemcsak az előadók, hanem a résztvevők is segítenek, hiszen a gazdasági területen felmerülő kérdések rendszerint másokban is felmerülnek. Vannak, akik a választ is tudják.

• Gazdaságosság
Szakmai továbbképzésekről - főleg gazdasági téren - nem lehet és nem is szabad lemondani, hiszen a kérdésekre adott rossz válasz kerül igazán sokba. Felmérésünk szerint így a cégeknek átlagosan szakmai továbbképzésekre a teljes költség 60-70%-át kell csak fordítaniuk.

• Program
A résztvevők aktív szerepet vállalnak a tematika kialakításában, így a személyes konzultációs lehetőségen túlmenően - előzetes egyeztetés után - akár igényre szabott szakmai napokat rendelhetnek.

Tematika:
Az adott hónap témakörei, szemben az időpontokkal, azért nem meghatározhatóak egy évre előre pontosan, hiszen tényleg a legaktuálisabb adóváltozásokra és kérdésekre reagálva, illetve a résztvevők igényeire szabva alakítjuk ki tematikánkat.

Amiről mindenképpen szó esik
A gazdálkodást meghatározó legfontosabb szabályok ismertetése - Számviteli törvény, számviteli aktualitások - Társasági adó - Személyi jövedelemadó - Társadalombiztosítás - Általános forgalmi adó - Az adózás rendje - Egyéb adó aktualitások, változások - Kisadók - Bérek és juttatások - Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése - Környezetvédelmi termékdíj - Transzferárak - Ptk. változások - Egyéb adó- és járulékszabályok - Az adóhatósági ellenőrzések aktuális kérdései - Munkaügyi aktualitások stb.

Amit a klubtagsággal nyújtunk

10 KLUBNAPOT
A becsatlakozás időpontjától számolva egy éven keresztül összesen 10 évközi konferencia klubnapot, beleértve egy 2 napos, az új év változásait bemutató konferenciát (étkezéssel vagy étkezés nélkül)
2 NAPOS MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉST
ONLINE vagy TANTERMI formában, vállalkozási szakon, 16 kreditpontért és a kreditpontok minisztériumi regisztráltatásáért (1-ES CSOMAG ellátás nélkül)
írásos segédanyagot az előadásokról
10 % kedvezményt bármely rendezvényünkön a cég valamennyi alkalmazottja részére
ÖNADÓZÓ újság előfizetést 1 évre (igény esetén)
ÉTKEZÉS KÖZTERHEINEK MEGFIZETÉSÉT átvállaljuk a Főkönyvelő Klub konferencia napokon nyújtott büfé és ebéd közterheinek megfizetését és nyilvántartását.(étkezéses csomag esetén)