Bach virágterápia tanfolyam Képzés - Holisztikus Oktatási Központ

Budapest

Természetgyógyász modul, Gyógyászati, Bach virágterápia, Gyógyászati tanfolyamok, tanfolyam

Holisztikus Oktatási Központ

1116 Budapest , Temesvár u. 12. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Közismert, hogy a test és a lélek szoros kölcsönhatásban áll egymással. Egy-egy testi betegség mögött gyakran fel nem ismert, negatív érzések és lelkiállapotok (pl. ijedség, megkeseredettség, bátortalanság, stressz és hasonlók) húzódnak meg, illetve szinte minden betegség kivált az emberbõl olyan negatív, zavaró érzelmeket, érzéseket (pl. türelmetlenség, igazságtalanságérzet, félelem, stb.), amelyek végsõsoron megnehezítik, elnyújtják a gyógyulást. A Bach-virágterápia segítségével lehetõvé válik e lelkiállapotok és problémák természetes, fokozatos feloldása, és a kibillent lelki egyensúly helyreállítása. Az újra megtalált belsõ harmónia állapotában azután a szervezet eddig lekötött öngyógyító erõi felszabadulhatnak és kifejthetik áldásos hatásukat.

Mivel a Bach-virágterápia az önismeretre és az önmegismerésre is kedvezõ hatást gyakorol, ezért a lelki egészség fenntartására, betegség megelõzésre és számos lelki panasz enyhítésére alkalmas.
A Bach-virágterápiát mintegy 70 évvel ezelõtt egy angol homeopátiás orvos, Dr. Edward Bach dolgozta ki és terjesztette el, azóta világszerte elfogadott és elismert természetes gyógymóddá vált.
A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

Szeretettel várjuk képzésünkre, ha iskolánkban szeretne tanulni!