Edutop Szakközépiskola és Szakiskola

Edutop Szakközépiskola és Szakiskola

7100 Szekszárd, Szluha György u. 1. Térkép Google maps

Az Edutop Szakközépiskola és Szakiskola 2011. szeptember 1.-én kezdte meg működését.

Alapítója az Edutop Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, több mint 10 éve iskolarendszeren kívüli minőségi munkaerő piaci képzéseket tartott és tart ma is. Felsőfokú végzettséggel rendelkező, szakmájukban sikeres és ezáltal hiteles oktatói csapattal érjük el, hogy tanítványainknak olyan korszerű tudást nyújtunk, amely versenyképes, amellyel az adott munkát meg lehet szerezni és hosszútávon meg is lehet tartani. Folyamatosan keressük az új utakat, lehetőségeket, vállaljuk a gazdasági, társadalmi igényekből fakadó kihívásokat. Elsősorban ügyviteli, logisztikai, vállalkozási képzések területén van jelentős szakmai tapasztalatunk, de két éve sikeres távoktatásos szakképzéseket tartunk az állatok védelméhez kapcsolódó szakmai területeken is. Oktatóink ezeken a területeken, nemcsak szakmailag nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, itt szemléletváltásra is szükség van, amelynek átadását nem lehet elkötelezettség nélkül megtenni.

Az Edutop Szakközépiskola és Szakiskola alapítványi fenntartója „Szakképzéssel az Emberekért és az Állatokért Közhasznú Alapítvány”. Az alapítvány és az iskola között hatékony munkakapcsolat alakult ki, hiszen céljaink azonosak, a társadalmi igényeknek megfelelő minőségi szakmaiságot szeretnénk megvalósítani, elsajátítani tanítványainkkal, vállat, valós gazdasági igényeket kielégítő képzéseinken.

Képzéseink jelenleg érettségire épülő emeltszintű, illetve felsőfokú szakképzések. Büszkék vagyunk arra, hogy felsőoktatásban sikeresen működő, minőségi eredményeikről híres partnereink (Károli Gáspár Református Egyetem, Kaposvári Egyetem, Edutus Főiskola) megtiszteltek bizalmukkal és szeptembertől a szakmai irányításuk, ellenőrzésük, támogatásuk mellet indíthatunk felsőfokú képzéseket iskolánkban. Komoly erőpróba lesz számunkra, hogy az elvárásoknak, tanítványainkkal együtt meg tudjunk majd felelni. Ennek érdekében, nemcsak a szakmaiságot kell hitelesen képviselnünk az adott szakképzés elméleti és gyakorlati területein, hanem olyan elvárásokat kell diákjainkban kialakítani, amely a személyiségüket fejleszti, és egyben motiválja őket az élethosszig tartó tanulás igénylésére, vállalására.

Minden olyan tanulni vágyó fiatalt iskolánkba váruk, akiknek az általunk kínált szakképzések felkeltették érdeklődésüket, akik szeretik a kihívásokat, akik sikerorientáltak!