COMPETIR Oktatási és Tanácsadó Kft.

COMPETIR - COMPETIR Oktatási és Tanácsadó Kft.

, Térkép Google maps

A COMPETIR Oktatási és Tanácsadó Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyar piacon is a többi uniós országban megszokotthoz hasonló, magas szintű felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtson. Jelenleg bejegyzett felnőttképzőként tevékenykedik a hazai piacon nyilvántartásbavételre került 00008-2010 számon. A tevékenységünk az uniós fejlesztési célokkal és politikával összhangban zajlik.

Tevékenységünk homlokterében vállalati, non-profit, állami, valamint önkormányzati szereplők felnőttképzési igényinek felmérése, testre szabott képzési portfólió összeállítása, valamint a képzések lebonyolítása áll.

A képzések finanszírozásához hazai, állami és európai uniós forrásokat vonunk be, illetve segítünk azok elnyerésében, a pénzek lehívásában, valamint a projektek gördülékeny megvalósításában.

Anyavállalatunk a COMPETIR Portugal 1993 óta foglalkozik felnőttképzéssel, több száz különféle akkreditált képzést oktat szerte Portugáliában.

A cég 10 irodája magas szintű felnőttképzési szolgáltatásokat Portugália teljes területén biztosítja. A cég az Európai Unió által meghirdetett felnőttképzési programok forrásainak sikeres megszerzése révén biztosítja a jelentkezők számára számtalan szakma esetében a képzési lehetőségeket. A nyugat-európai piacon szerzett tudást és tapasztalatot felhasználva a COMPETIR Portugal 2004-ben a nemzetközi piacok felé nyitott. Az újonnan csatlakozott kelet-európai államokban kezdte meg a hazaiéhoz hasonló profilú szolgáltatás kiépítését. Elsőként 2004-ben Lengyelországban nyitott irodát, majd magyarországi és végül romániai leányvállalattal bővült cégcsoportunk.