Lépj egy nagyot a karrierlétrán!

felnőttképzés, felnőttoktatás, szakirányú továbbképzés

menedzserSzeretnél naprakész tudásra szert tenni a szakterületeden? Jó lenne a jelenleginél jobban fizető állást találni? A szakirányú továbbképzések jó lehetőséget adnak a szakmai továbblépésre.

A befektetés megtérül, ugyanis lehetőséget kapsz arra, hogy nagyot lépj előre. Néhány hete az egyik magyar bank vezető kockázatkezelési menedzserével beszélgettem, aki elárulta, hogy néhány éve még kezdő informatikusként adatbázisok karbantartásával töltötte az idejét.

Mivel eléggé unta azt a munkát,amikor megszületett a kisfia, elkezdett keresgélni, hogy milyen területen vannak lehetőségek. Gyed alatt beiratkozott egy szakirányú továbbképzésre, keresett egy gyakorlati helyet, és amikor gyermeke óvodás lett, ő már egy biztosítónál kezdett dolgozni kockázatkezelési területen. Két év alatt pedig annyit fejlődött, hogy ma már vezető beosztásban dolgozik, vezetői fizetésért.

Erre neked is van lehetőséged.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar a legkeresettebb területeken indít képzéseket a következő hetekben, és még vannak szabad helyek.

  • Pénzintézeti kockázatelemző szakközgazdász
  • Pénzügyi controller és tanácsadó szakközgazdász
  • Controlling szakközgazdász
  • Business Coach
  • Mérnök-közgazdász (főiskolai)
  • Vállalkozásgazdálkodási menedzser szak

A képzés október első hetében kezdődik, de még a jövő héten is be lehet kapcsolódni.

Bővebb információt a BGF PSZK oldalán találhatsz.