Mielőtt rosszul választanál Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzést Budapesten

Ezt mindenképpen nézd át:

 1. Végzettséget kizárólag engedéllyel rendelkező intézménynél kaphatsz OKJ Pénzügyi és számviteli ügyintéző szakmában. Az összes ilyen intézménnyel kapcsolatban vagyunk
 2. Egyes képzőknél ingyenes Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés is van. De melyiknél ingyenes? - Mi tudjuk
 3. Valóban indul a Pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyam? - Vigyázz, tele van a NET rég elavult képzést hirdető weboldalakkal. Megkeressük neked, ami tényleg indul!
 4. A Te szempontjaid szerint szeretnél választani? - Leválogatjuk Neked a képzőket
 5. Vizsgagaranciát adó cégeket is ajánlunk, így cseppet sem kell tartanod a kudarctól.

Tölts ki az űrlapot, és elküldjük Neked a budapesti Pénzügyi és számviteli ügyintéző OKJ képzéseket! 

 • Engedéllyel rendelkező intézmények
 • Ingyenes képzések
 • Valóban indulnak
 • Kapcsolattartód a képzőnél
 • Több lehetőség a közeledben

Miért bízhatod ránk magad?

 • Független szervezetként dolgozunk, nem a saját Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzésünkre akarunk rábeszélni
 • Minden magyar képző intézményt ismerünk, ahol Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés, tanfolyam indul
 • 1998 óta működtetjük a MOT.HU Képzésajánló portált, ismerjük az oktatást
 • 10.532.000 alkalommal segítettünk eligazodni a képzések között

Az 5 legfontosabb szempont, ha Pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyamot/ iskolát keresel Budapesten:

 1. Államilag elismert végzettséget csak úgy kaphatsz a Pénzügyi és számviteli ügyintéző OKJ képzés után, ha ellenőrzött, engedéllyel rendelkező intézménynél tanulsz és vizsgázol.
 2. 24 éves korig iskolarendszerben ingyenesen tanulhatod a Pénzügyi és számviteli ügyintéző szakmát nappali tagozaton, esti képzésben pedig korhatár nélkül
 3. Nem mindegy, hogy úgy kell tanulnod, hogy a hónod alá csapják a könyveket és boldogulj magad, vagy minden segítséget megkapsz és biztosan le is tudsz vizsgázni Boltvezetőként. Óriási előny, ha olyan képzőnél tanulsz, ahol segítségedre lesznek, nem csak egy tanulónak tekintenek a sok közül.
 4. Legjobb, ha keveset kell utaznod a tanulásért, megkeressük Neked a hozzád legközelebb lévő intézményt, akik OKJ szerinti Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzést kínálnak. Mivel valamennyi intézménnyel kapcsolatban vagyunk, biztosan tudunk Neked segíteni.
 5. Kiváló elhelyezkedési esélyeid akkor lesznek, ha már a képzés során megszerzed a megfelelő Pénzügyi és számviteli ügyintéző gyakorlatot. Segítünk, hogy olyan képző intézménybe jelentkezz, ahol a képzés gyakorlatai során valóban a szakmáddal foglalkozol majd és tapasztalt szakemberek segítenek profivá válnod.
 6. Több lehetőséget is mutatunk, hogy össze tudd hasonlítani a lehetőségeket.

Elküldjük Neked a tanfolyamszervező nevét, elérhetőségét, hogy máris legyen valaki, aki a segít Neked a tájékozódásban. Hozzá bizalommal fordulhatsz, kérdezz meg mindent, ami csak fontos számodra!

Még valami: OKJ szerint nem csak Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzések és tanfolyamok vannak budapesti intézményeknél. Hasonló képzés a Pénzügyi ügyintéző (utóbbi alacsonyabb szintű) , de szintén OKJ szerinti, és sok cégnél használható végzettség.

Külföldi munkavállaláson gondolkodsz?

Mindenképpen kérd a képzés végén az Europass bizonyítványt: ezzel bármelyik európai országban igazolni tudod, hogy államilag elismert Pénzügyi és számviteli ügyintéző végzettséget szereztél. Pár ezer forintos költsége bőven megtérül Neked.

Nagyon aktuális szakmát választottál, sok cégnél fogod tudni kamatoztatni a tudásod, magadnak pedig biztos megélhetést biztosíthatsz. Sok sikert kívánok Neked a tanuláshoz a magam és kollégáim nevében is,

Szenes Nicolette,

ügyvezető