Mielőtt Boltvezető OKJ tanfolyamot választasz Budapesten

Ezt mindenképpen nézd át:

 1. Végzettséget kizárólag engedéllyel rendelkező intézménynél kaphatsz OKJ Boltvezető szakmában. Az összes ilyen intézménnyel kapcsolatban vagyunk
 2. Egyes képzőknél ingyenes Boltvezető képzés is van. De melyiknél ingyenes? - Mi tudjuk
 3. Valóban indul a Boltvezető tanfolyam? - Vigyázz, tele van a NET rég elavult képzést hirdető weboldalakkal. Megkeressük neked, ami tényleg indul!
 4. A Te szempontjaid szerint szeretnél választani? - Leválogatjuk Neked a képzőket
 5. Vizsgagaranciát adó cégeket is ajánlunk, így cseppet sem kell tartanod a kudarctól.

Tölts ki az űrlapot, és elküldjük Neked a budapesti Boltvezető OKJ képzéseket! 

 • Engedéllyel rendelkező intézmények
 • Ingyenes képzések
 • Valóban indulnak
 • Kapcsolattartód a képzőnél
 • Több lehetőség a közeledben

Miért bízhatod ránk magad?

 • Független szervezetként dolgozunk, nem a saját Boltvezető képzésünkre akarunk rábeszélni
 • Minden magyar képző intézményt ismerünk, ahol Boltvezető képzés, tanfolyam indul
 • 1998 óta működtetjük a MOT.HU Képzésajánló portált, ismerjük az oktatást
 • 10.532.000 alkalommal segítettünk eligazodni a képzések között

Az 5 legfontosabb szempont, ha Boltvezető tanfolyamot/ iskolát keresel Budapesten:

 1. Államilag elismert végzettséget csak úgy kaphatsz a Boltvezető OKJ képzés után, ha ellenőrzött, engedéllyel rendelkező intézménynél tanulsz és vizsgázol.
 2. 24 éves korig iskolarendszerben ingyenesen tanulhatod a Boltvezető szakmát nappali tagozaton, esti képzésben pedig korhatár nélkül
 3. Nem mindegy, hogy úgy kell tanulnod, hogy a hónod alá csapják a könyveket és boldogulj magad, vagy minden segítséget megkapsz és biztosan le is tudsz vizsgázni Boltvezetőként. Óriási előny, ha olyan képzőnél tanulsz, ahol segítségedre lesznek, nem csak egy tanulónak tekintenek a sok közül.
 4. Legjobb, ha keveset kell utaznod a tanulásért, megkeressük Neked a hozzád legközelebb lévő intézményt, akik OKJ szerinti Boltvezető képzést kínálnak. Mivel valamennyi intézménnyel kapcsolatban vagyunk, biztosan tudunk Neked segíteni.
 5. Kiváló elhelyezkedési esélyeid akkor lesznek, ha már a képzés során megszerzed a megfelelő Boltvezető gyakorlatot. Segítünk, hogy olyan képző intézménybe jelentkezz, ahol a képzés gyakorlatai során valóban a szakmáddal foglalkozol majd és tapasztalt szakemberek segítenek profivá válnod.
 6. Több lehetőséget is mutatunk, hogy össze tudd hasonlítani a lehetőségeket.

Elküldjük Neked a tanfolyamszervező nevét, elérhetőségét, hogy máris legyen valaki, aki a segít Neked a tájékozódásban. Hozzá bizalommal fordulhatsz, kérdezz meg mindent, ami csak fontos számodra!

Még valami: OKJ szerint nem csak Boltvezető képzések és tanfolyamok vannak budapesti intézményeknél. Hasonló képzés a Kereskedő és az Eladó, (utóbbi alacsonyabb szintű) , de szintén OKJ szerinti, és sok cégnél használható végzettség.

Külföldi munkavállaláson gondolkodsz?

Mindenképpen kérd a képzés végén az Europass bizonyítványt: ezzel bármelyik európai országban igazolni tudod, hogy államilag elismert Boltvezető végzettséget szereztél. Pár ezer forintos költsége bőven megtérül Neked.

Nagyon szép szakmát választottál, sok embernek fogsz örömöt szerezni a munkáddal, magadnak pedig biztos megélhetést biztosíthatsz. Sok sikert kívánok Neked a tanuláshoz a magam és kollégáim nevében is,

Szenes Nicolette,

ügyvezető