Így válassz Ápoló tanfolyamot Budapesten

Ezt mindenképpen nézd át:

 1. OKJ Végzettséget kizárólag engedéllyel rendelkező intézménynél kaphatsz az Ápoló szakmában. Az összes ilyen intézménnyel kapcsolatban vagyunk
 2. Egyes képzőknél ingyenes Ápoló képzés is lehet. Van ingyenes Ápló képzés? Mi megtaláljuk Neked.
 3. Valóban indul az Ápoló tanfolyam? - Vigyázz, tele van a NET rég elavult képzést hirdető weboldalakkal. Megkeressük neked, ami tényleg indul!
 4. A Te szempontjaid szerint szeretnél választani? - Leválogatjuk Neked a képzőket
 5. Vizsgagaranciát adó cégeket is ajánlunk, így cseppet sem kell tartanod a kudarctól.

Tölts ki az űrlapot, és elküldjük Neked a budapesti Ápoló OKJ képzéseket!

Engedéllyel rendelkező intézmények Ingyenes képzések Valóban indulnak Kapcsolattartód a képzőnél Több lehetőség a közeledben

Miért mondom, hogy bízd ránk magad?

 • Független szervezetként dolgozunk, nem a saját Ápoló képzésünkre akarunk rábeszélni
 • Minden magyar képző intézményt ismerünk, ahol Ápoló képzés, tanfolyam indul
 • 1998 óta működtetjük a MOT.HU Képzésajánló portált, ismerjük az oktatást
 • 10.532.000 alkalommal segítettünk eligazodni a képzések között, van tapasztalatunk

Az 5 legfontosabb szempont, ha Ápoló tanfolyamot/ iskolát keresel Budapesten:

 1. Államilag elismert végzettséget csak úgy kaphatsz a Ápoló OKJ képzés után, ha ellenőrzött, engedéllyel rendelkező intézménynél tanulsz és vizsgázol.
 2. 24 éves korig iskolarendszerben ingyenesen tanulhatsz szakmát nappali tagozaton, esti képzésben pedig korhatár nélkül
 3. Nem mindegy, hogy úgy kell tanulnod, hogy a hónod alá csapják a könyveket és boldogulj magad, vagy minden segítséget megkapsz és biztosan le is tudsz vizsgázni Ápolóként. Óriási előny, ha olyan képzőnél tanulsz, ahol segítségedre lesznek, nem csak egy tanulónak tekintenek a sok közül.
 4. Legjobb, ha keveset kell utaznod a tanulásért, megkeressük Neked a hozzád legközelebb lévő intézményt, akik OKJ szerinti Ápoló képzést kínálnak. Mivel valamennyi intézménnyel kapcsolatban vagyunk, biztosan tudunk Neked segíteni.
 5. Kiváló elhelyezkedési esélyeid akkor lesznek, ha már a képzés során megszerzed a megfelelő gyakorlatot. Segítünk, hogy olyan képző intézménybe jelentkezz, ahol a képzés gyakorlatai során valóban a szakmáddal foglalkozol majd és tapasztalt szakemberek segítenek profivá válnod.

Több lehetőséget is mutatunk, hogy össze tudd hasonlítani a lehetőségeket.

+ Elküldjük Neked a tanfolyamszervező nevét, elérhetőségét, hogy máris legyen valaki, aki a segít Neked a tájékozódásban. Hozzá bizalommal fordulhatsz, kérdezz meg mindent, ami csak fontos számodra!

Még valami: OKJ szerint nem csak Ápoló képzések és tanfolyamok vannak budapesti intézményeknél. Hasonló képzés pl. aGyakorló csecsemő- és gyermekápoló, a Geriátriai és krónikus beteg szakápoló, vagy aDiabetológiai szakápoló és edukátor. Ezek szintén OKJ szerinti képzések. Később hasznos lehet elvégezned, hogy még több lehetőséged legyen a karrieredben.

Külföldi munkavállaláson gondolkodsz?

Mindenképpen kérd a képzés végén az Europass bizonyítványt: ezzel bármelyik európai országban igazolni tudod, hogy államilag elismert Ápoló végzettséget szereztél. Pár ezer forintos költsége bőven megtérül Neked.

Nagyon szép segítő szakmát választottál, sokan hálásak lesznek a munkádért, gondoskodásodért, magadnak pedig tisztességes megélhetést biztosíthatsz, reméljük hamarosan itthon is.

Sok sikert kívánok Neked a tanuláshoz a magam és kollégáim nevében is,

Szenes Nicolette,

ügyvezető