Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megismerheted a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia kurzuson megismered a távol-keleti elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...