Természetgyógyász tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász képzés áll többek között természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A tanfolyam ideje 12 hónap. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet mindkét modulból jegyet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Ezek sikeres teljesítéséről a vizsgázó igazolást kap. Felmentés jár az egészségügyi modul alól annak, aki egészségügyi végzettséggel rendelkezik. A szervező intézmények általában a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. Ha távoktatás keretén belül tanulsz, a tananyagot webes elérésen keresztül tanári felügyelet nélkül teljesíted. A természetgyógyász papírral munkát vállalhatsz wellness központokban.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...