Természetgyógyász tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

A természeti gyógyítás célja az emberi organizmus megbetegedéseinek kezelés és gyógyítása. Rendelet nevezi meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek csak orvosi végzettséggel láthatók el. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati terápia végzéséhez kötelező a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A jelentkezés feltétele magában foglalja az érettségi vizsgákat. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányokon lehet a tanulást folytatni: pl. reflexológus, szemtréner.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...