Természetgyógyász tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll például öt napos életmódtáborból. A tanfolyam ideje 12 hónap. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Ha átment a diák a vizsgákon, akkor igazolást kap. Automatikusan megkapja az egészségügyi modult az, akinek egészségügyi végzettsége van. A szervező intézmények többnyire a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. A távoktatásnál, a követelmények nagy részét online úton asszisztencia nélkül végzed el. A természetgyógyász papírral számos álláslehetőség közül válogathatsz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...