Természetgyógyász tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász képzés áll például természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A képzés 12 hónapos. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztat mind a két alapmodulból. Sikeres beszámolók esetén igazolást állítanak ki a tanulónak. Nem kell részt vennie az egészségügyi vizsgán annak, aki egészségügyi végzettséggel rendelkezik. Az iskolák általában a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. Ha nem tudsz heti bejárni, a követelmények nagy részét online úton önállóan teljesíted. A természetgyógyász végzettségekkel számos álláslehetőség közül válogathatsz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...