Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtapasztalhatod a mikroökonómiai folyamatok működését, képes leszel ezeken a területeken információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle hardver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed többek között a rendszerparaméterek beállítását a munkaállomásokon. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik önállóan nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. A legkülönbözőbb élethelyzetekben lévő közösségek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

A projekvezetés alapjai

A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a projektmanagement alapjait, és képesek legyenek a folyamatban való gondolkodásra.