Számítástechnikai tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtanulod mondjuk a webes szolgáltatások monitorozását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, megtapasztalhatod a rendszerparaméterek beállítását. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges számítástechnikai tudást, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed a multimédiás weboldalak tervezését és kivitelezését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép alkatrészeit. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Szoftverfejlesztőként feltérképezed az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, megtanulod a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

A projekvezetés alapjai

A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a projektmanagement alapjait, és képesek legyenek a folyamatban való gondolkodásra.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...