Számítástechnikai tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként feltérképezed akár a rendszer paramétereinek mérését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismereteket, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő megismered a multimédiás elemek létrehozását. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Telepítheted az operációs rendszert/rendszereket (Windows, Linux). Szoftverfejlesztőként feltérképezed a megoldandó problémák számítógépes kódolását. Ha web-programozó leszel, megtanulod a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Moderátor tanfolyam

A tréning célja a termelés különböző területén dolgozó vezetők felkészítése arra, hogy az általuk vezetett csoport erőforrásait a lehető leghatékonyabban használja.

REFA alapképzés Üzem- és munkaszervezés

REFA alapképzés  Üzem- és munkaszervezés 2018. március 23-tól 16 napban. Témakörök: sorozatgyártás, munkaszervezés időgazdálkodás, REFA módszerek, folyamattervezés. 25% kedvezmény, amennyiben jelentkezik február 28-ig,

Nincs találat ...