Számítástechnikai tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtapasztalhatod a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Használni tudod a különféle hardver programokat. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a vezetői igényeknek megfelelően. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed többek között a hálózati alkalmazások üzemeltetését. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik egyedül nem képesek használni az információs társadalom nyújtotta szolgáltatásokat. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára egyedi megoldásokat kínál az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés Tanulja meg Ön is a kineziológiai tapasz megfelelő felhelyezését. Kezeljen mellékhatások és gyógyszer nélkül! mozgásszervi terápia rendkívül hatékony eszköze. Mindenki jelentkezhet,14 kreditpontot ér!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Nincs találat ...