Számítástechnikai tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megismered mondjuk a külső és belső hálózat üzemeltetését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtapasztalhatod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismereteket, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed a 3D fejlesztői szoftverek használatát. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod az adatbázis alapú szoftverek tervezését. Ha web-programozó leszel, megtanulod a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Dekoratőr tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Nincs találat ...