Számítástechnikai tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: elsajátítod a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk gyűjtésére. Telepíteni tudod a különféle szoftver eszközöket. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megismered például a multimédiás alkalmazások kezelését. IT mentorként olyan szakemberré válhatsz, aki azokat támogatja, akik egyedül nem képesek használni az információs társadalom nyújtotta szolgáltatásokat. A halmozottan hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára személyre szabott asszisztenciát nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Dekoratőr tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...