Számítástechnikai tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Egy kezdőknek való számítógépes alapismeretek tanfolyam vagy egy továbbképző tanfolyam néhány hétig tart. A flexibilis képzési rendszer mellett nyugodtan megteheted! Nem probléma, ha már dolgozol valahol. Az iskolák többnyire heti néhány nap, késő délután hirdetik meg a képzési egységeket. Testre szabott képzési csomagok állnak a rendelkezésükre az érdeklődőknek: szinttől és végzettségtől függően. Az árak változóak: a csoportos tanfolyamok 30 000 Ft-nál kezdődnek, de van 200 000-es képzés is. Ezekben a viszonylag rövid képzéseken általában a részletfizetés is lehetséges, hogy kiegyenlítsük a tanfolyam díját.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Települési környezetvédelmi technikus

Települési környezetvédelmi technikus Engedélyszám: E-000495/2014/A062 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Karosszérialakatos tanfolyam

Karosszérialakatos tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A140 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...