Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: feltérképezed a mikroökonómiai folyamatok működését, képes leszel ezeken a területeken információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle hardver eszközöket. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a vezetői igényeknek megfelelően. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed többek között a rendszerparaméterek beállítását a munkaállomásokon. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik önállóan nem képesek alkalmazni a számítástechnikai ismereteket élesben. A rossz élethelyzetekben lévő emberek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzések távoktatásban

Természetgyógyász képzések távoktatásban A természetes gyógymódok rendkívül népszerűek. Gyógynövények, masszázsok, akupunktúra… Képzéseink ezen módszerek alkalmazásához nyújtanak hivatalos egészségügyi végzettséget! Bővebb információ >>

Fogászati asszisztens tanfolyam

Fogászati asszisztens tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A113 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...