Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod akár a rendszer konfigurálásának ellenőrzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtanulod a különböző szervezetek számviteli politikájának szükséges számítástechnikai tudást, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megtapasztalhatod a 3D fejlesztői szoftverek használatát. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként elsajátítod a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat. Ha web-programozó leszel, megismered a statikus és adatbázis vezérelt dinamikus weboldalak létrehozását.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Mentőápoló tanfolyam

Engedélyszám: E-000495/2014/A132 A sürgősségi betegellátás területén elsősorban esetkocsin, rohamkocsin, mentőorvosos mentőtiszti kocsin, sürgősségi osztályon tevékenykedik, team tagjaként.

OKJ képzések A-Z-ig

OKJ képzések A-Z-ig Vegyen Ön is részt államilag elismert, OKJ-s tanfolyamainkon Budapesten és vidéken is! Teljes képzési kínálatunkért kattintson ide!

Nincs találat ...