Hobbi tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson megismerheted a szerkesztés, a szabás folyamatát. Ehhez a hobbi képzéshez OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai képzés elsősorban laikusoknak ajánlott, akik maguk is festegetnének szabadidejükben. A tanfolyamon a tanulók megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, hogy minél hamarabb ki tudják fejezni magukat a festészet eszközeivel. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod az eszközök használatát, és hogy hogyan lehet lélegzetállító selyemsálakat alkotni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés Tanulja meg Ön is a kineziológiai tapasz megfelelő felhelyezését. Kezeljen mellékhatások és gyógyszer nélkül! mozgásszervi terápia rendkívül hatékony eszköze. Mindenki jelentkezhet,14 kreditpontot ér!

Nincs találat ...