Hobbi tanfolyamok Művészeti képzések

TUDTAD?

A ruhakészítés alapfogalmai elnevezésű kurzuson megtanulhatod a varrógép helyes használatát. Ehhez a hobbi képzéshez OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai kurzus kifejezetten kezdőknek szól, akik maguk is festegetnének szabadidejükben. A tanfolyamon a tanulók megismerkednek az akril és a vízfesték használatának szabályaival, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet különleges selyemsálakat készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...