Hobbi tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Gyere gitártanfolyamra! Itt elsajátíthatod egy komplett zenei repertoárt. A tananyagot többek között klasszikus rockzenei gyúrtuk össze. A leckék bemutatják a hangszer használatát. Néhány szó a digitális fotózásról. Manapság egyre népszerűbb a digitális fényképezőgép használata családi eseményeken. A tanfolyamon a különböző fényképezőgépek előnyeit és hátrányait is megismerheted. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod azok használatát, hogyan lehet színes selyemsálakat elkészíteni. Új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhatsz a hobbi tanfolyam foglalkozásain.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Nyomástartóedény gépész

Nyomástartóedény gépész Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Útépítő és fenntartó technikus tanfolyam

Útépítő és fenntartó technikus tanfolyam Az Útépítő és –fenntartó technikus olyan szakképzett mesterember, aki operatív vezető közvetlen munkatársa, összekötő szerepet tölt be az építésvezető, a mérnök és a művezető, és a szakmunkások között

Nincs találat ...