Hobbi tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson megtanulhatod a próba és a készre varrás menetét. A hosszabb szőnyegszövő tanfolyamhoz OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai képzés leginkább olyan nem gyakorló művészpalántáknak szól, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és más trükkökkel és fontos fogásokkal, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet csodás selyemképeket készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Települési környezetvédelmi technikus

Települési környezetvédelmi technikus Engedélyszám: E-000495/2014/A062 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Ács tanfolyam

Engedélyszám: E-000495/2014/A006 Az Ács tanfolyam célja, hogy a résztvevők az ács szakma végzéséhez szükséges ismereteket és készségeket, kompetenciákat megszerezzék, illetve fejlesszék.

Nincs találat ...