Hobbi tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A ruhakészítés alapfogalmai elnevezésű kurzuson megismerheted a próba és a készre varrás menetét. Ha szeretnéd, az alapok elsajátítása után következhet OKJ tanfolyam is. A festészet alapjai tanfolyam főként a szimplán érdeklődőknek hasznos, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a jelentkezők megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és hasznos gyakorlati tudnivalókkal, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet mesés selyemsálakat festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Természetgyógyász képzések távoktatásban

Természetgyógyász képzések távoktatásban A természetes gyógymódok rendkívül népszerűek. Gyógynövények, masszázsok, akupunktúra… Képzéseink ezen módszerek alkalmazásához nyújtanak hivatalos egészségügyi végzettséget! Bővebb információ >>

Mentőápoló tanfolyam

Engedélyszám: E-000495/2014/A132 A sürgősségi betegellátás területén elsősorban esetkocsin, rohamkocsin, mentőorvosos mentőtiszti kocsin, sürgősségi osztályon tevékenykedik, team tagjaként.

Nincs találat ...