OKJ tanfolyamok Szeged

TUDTAD?

Az Országos Szakmai Jegyzék gyűjti össze, hogy melyek az államilag elismert szakmai végzettségek hazánkban. A fenti jegyzék definiálja, hogy milyen területen szerez jártasságot a tanuló. A beiratkozás feltétele a képzéstől függ: így többek között lehetalapfokú bizonyítvány. Az iskolák többnyire heti két nap, estefelé hirdetik meg a képzési egységeket. A szakképzést magadnak kell fizetned, de regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. A fenti tanfolyamokat 2005-től modulokra szedték szét.

72 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Álláskeresés a legegyszerűbben

Álláskeresés a legegyszerűbben Te is utálod, hogy tucatnyi állásportálon kitöltsd ugyanazokat az adatokat? Eddig muszáj volt, hisz nem tudhattad, hol hirdetik meg az állást, ami pont Neked való. De most itt a MOT Állásközvetítő >

Irodai asszisztens képzés - Jössz?

Irodai asszisztens képzés - Jössz? Sokoldalúan hasznosítható szakmát ajánlunk a Hirdetési adminisztrátor munkakörtől kezdve az Irodakoordinátoron át a Bírósági írnokig. A képzés árából március közepéig 10% kedvezményt biztosítunk!