OKJ tanfolyamok Pécs

TUDTAD?

Az elismert felnőttképzési szakok listáját az OKJ-ben találhatjuk. Elképzelhető, hogy 12 osztály elvégzése szükséges hozzá, hiszen a jelentkezés követelményrendszere a képzéstől függ. Bár a képzés nem támogatott, aktív munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Az ilyen szakképzéseket 2005-től modulokra szedték szét, ám 2011-ben nincs kizárva, hogy felfüggesztik ezt a rendszert. A modulok más területek alkotóelemei is lehetnek, így adott területen nem kell újratanulnod azt, ha abból már sikeresen vizsgáztál.

69 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez Az okjszakkonyv.hu webáruházat mindazok látogatják, akik OKJ-s szakmát adó képzésben vesznek részt. A webáruház mintegy 60 szakkiadó könyveit kínálja szakmacsoportonként rendszerezve.

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: 2015. január 30-án. Szakosodj kriminál-, szexuál vagy gyermekpszichológiára...! Tanulj elismert előadóktól, hétvégente, országosan! Katt ide!