OKJ tanfolyamok Budapest

TUDTAD?

A jóváhagyott képesítések nyilvántartását az Országos Szakmai Jegyzékben ismerhetjük meg. Elképzelhető, hogy elegendő az alapfokú bizonyítvány hozzá, hiszen a pályázás feltétele szakmafüggő. A szakképzést magadnak kell fizetned, regisztrált álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. Az ilyen szakképzéseket 2005-től önálló tananyagegységekre darabolták, ám 2011-ben nincs kizárva, hogy felfüggesztik ezt a rendszert. A modulok több szakmának is részei, így adott területen nem kell újratanulnod az adott tárgyakat, ha abból már sikeresen vizsgáztál.

433 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád!

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád! Pár perc, és megtudhatod, hogy mik azok az OKJ szakmák, amiben jól érezheted magad! Megmutatjuk azt is, hogy hol tanulhatod! akár tanfolyamon, akár középiskolában!

Természetgyógyász képzés távoktatásban

Természetgyógyász képzés távoktatásban Országosan végezhető távoktatásos és blended learning tanfolyamok. A legkorszerűbb oktatási technikákkal. GYEMSZI-EFF (volt ETI) vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel!