OKJ tanfolyamok Szombathely

TUDTAD?

Az elfogadott képesítések listáját az Országos Szakmai Jegyzékben ismerhetjük meg. Elképzelhető, hogy felsőfokú oklevél szükséges hozzá, hiszen a pályázás feltétele az adott szakmától függ. A szakképzést magadnak kell fizetned, regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Az ilyen szakképzéseket 2005-től önálló tananyagegységekre bontották, ellenben 2011-ben előfordulhat, hogy mégis felszámolják ezt a rendszert. A fenti struktúrának hála a sok közös elemet tartalmazó szakképesítéseket kis energia-befektetéssel megszerezheted, mert az új szakmához elegendő csak az eltérő modulokat tanulni, és azokból vizsgát tenni.

17 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető tanfolyam

Targoncavezető tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Fit­ness-well­ness inst­ruk­tor kép­zés

A képzés Budapesten indul, augusztus 25-én. Havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség. A tanfolyam elvégzése után wellness klubokban és szállodákban könnyen el tudsz helyezkedni.