OKJ tanfolyamok

TUDTAD?

Az elfogadott képesítések listáját az Országos Szakmai Jegyzékben tekinthetjük át. Elképzelhető, hogy általános és középiskolai végezettség kell hozzá, hiszen a beiratkozás elvárásrendszere az adott szakmától függ. Bár a képzés nem támogatott, regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Az OKJ képzéseket 2005-től modulokra bontották, de 2011-ben előfordulhat, hogy felfüggesztik ezt a rendszert. A modulok több szakmának is részei, így adott területen nem kell újratanulnod az adott tárgyakat, ha abból már sikeresen vizsgáztál.

1.979 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést Minden OKJ képzést szervezőintézménnyel kapcsolatban vagyunk. Jelöld be a szempontjaidat és megkeressük a legjobbat. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!