OKJ tanfolyamok

TUDTAD?

Az elfogadott szakmák jegyzékét az OKJ-ben ismerhetjük meg. Elképzelhető, hogy 8 általános sem kell hozzá, hiszen a jelentkezés követelményrendszere az adott szakmától függ. A szakképzést magadnak kell fizetned, regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi kirendeltséget. Az OKJ képzéseket 2005-től önálló tananyagegységekre szedték szét, ám 2011-ben elképzelhető, hogy mégis felszámolják a moduláris képzést. A fenti struktúrának hála a sok közös elemet tartalmazó szakképesítéseket könnyedén elvégezheted, mert csupán a még nem teljesített részekből kell bizonyítanod.

2.937 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest, Kecskemét, Sopron, Tamási Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Kattints ide!