Érettségi utáni szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

A beiratkozás feltétele egyszerű: csupán közép- vagy szakközépiskolai záróvizsgát kell tenned, és szóban forgó iskolaévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan hivatalosan megszerezhető szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék tartalmaz. A tanfolyam alatt többek között árvaellátás is kérelmezhető. Érdemes olyan szakmát választanod, amellyel találsz munkát, ezért nézz utána, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

152 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Gyermek- és ifjúsági felügyelő képzés

Gyermek- és ifjúsági felügyelő képzés Állami gondozásban élő gyermekeknek szeretnél segíteni, fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben élhessenek. Szeretnéd felkészíteni őket az önálló életre.

Pénzügyi ügyintéző képzés

Pénzügyi ügyintéző képzés A pénzügyi ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. OKJ-s képzésünkön alapos felkészítést kapsz.