Érettségi utáni szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

A középiskolai oklevél megszerzése után a szakképzés többnyire négy féléves, a diákok teljesítményét minden félévben értékelik, végül a tanulók szakmai záróvizsgát tesznek. Több szakiskola épített ki kooperációt egyetemekkel, és ennek következtében azok a tanulók, akik sokoldalú és kitartó hallgatónak bizonyulnak, azokat nemcsak felveszik a felsőoktatásba, hanem még tandíj-kedvezményben is részesülnek. Mielőtt jelentkezel, tájékozódj róla, hogy a szerinted megfelelő iskolának milyen fősulikkal vagy egyetemekkel vannak összeköttetései. Nem vitás, hogy ha a szakközépnek vannak kontaktjai az álom-fősuliddal, célszerű azt választanod.

160 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Mesterektől érdemes tanulni!

Mesterektől érdemes tanulni! Érettségi utáni fodrász képzés Hajas László mesterfodrász irányításával és vendéglős képzés mesterszakácsok vezetésével a VIK Középiskolában.Két jó szakma számtalan álláslehetőséggel.

Kereskedelmi angol oklevél a Nyugatitól

Kereskedelmi angol oklevél a Nyugatitól 15 percre! Érettségi után jelentkezhetsz és már az első év után az angol felsőoktatás 1. tanévének elvégzését tanúsító végzettséget kapsz, és üzleti oklevelet Katt ide!