Érettségi utáni szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

A jelentkezés elvárásrendszere pofonegyszerű: csak érettségivel kell rendelkezned, és az adott tanévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan hivatalosan megszerezhető szakképesítések tudásanyagával lehetsz gazdagabb, amelyeket az OKJ lajstromoz. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így többek között diákigazolványt is. Jelentkezz olyan helyre, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért kövesd, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

160 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Turisztikai szervező és értékesítő

Turisztikai szervező és értékesítő Államilag támogatott nappali iskolarendszerű képzés Zuglóban. Görögországi szakmai gyakorlati lehetőség havi 400 eurós ösztöndíjjal. Gyakorlati helyek: Kempinski Hotel, Hilton Hotel, Budha Bar Hotel

Kereskedő képzés érettségi után

Kereskedő képzés érettségi után Államilag támogatott nappali iskolarendszerű képzés Zuglóban. Piacképes, népszerű szakma. Felkészült gyakorlati szakemberek oktatnak, magas technikai felszereltség az iskolában.