Érettségi utáni szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

A jelentkezés feltétele egyszerű: mindössze államilag elismert középfokú oklevelet kell felmutatnod, és az adott tanévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan államilag elismert szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék tartalmaz. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a törvénynek megfelelően, így többek között diákigazolványt is. Praktikus olyan képzésre jelentkezni, amellyel felvesznek valahová dolgozni, ezért nézd meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

15 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest, Kecskemét, Sopron, Tamási Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Kattints ide!