Érettségi utáni szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

A beiratkozás kritériumrendszere nem bonyolult: csak államilag elismert középfokú oklevelet kell felmutatnod, és az adott tanévben még nem töltheted be a 23. évedet. Olyan akkreditált szakmákat tanulhatsz meg, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék szerepeltet. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a törvénynek megfelelően, így például diákigazolványt is. Jelentkezz olyan helyre, amellyel találsz munkát, ezért nézd meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

197 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Alkalmazott grafikus tanfolyam

Alkalmazott grafikus tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Tanulj itthon,szerezz angol végzettséget

Tanulj itthon,szerezz angol végzettséget Az angol felsőoktatás 1. tanévének elvégzését tanúsító végzettséget és nemzetközileg elfogadott üzleti oklevelet kapsz a School of Business-nen 15 percre a Nyugatitól! További részletek itt!