Érettségi utáni szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Piacképes képesítéssel gyorsabban találsz állást, mint érettségivel. Az oktatási intézmény kiválasztásakor figyelj arra, hogy mi a diákok véleménye a gyakorlati órákról, alakítottak-e ki kooperációt olyan üzemekkel, amelyeknek a segítségével gyakorlati oktatás keretében meg lehet tanulni a kiválasztott szakmát. Ne feledkezz meg arról, hogy ha a választott szakközép megállapodott álmaid fősulijával vagy egyetemével, akkor ha jól tanulsz, téged is bejuttathat a költségtérítéses helyek egyikére, sőt, nem kizárt, hogy még a tandíjból is faraghatsz le a segítségével.

194 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Keresztfélévben is: Hangmester képzés!

Keresztfélévben is: Hangmester képzés! A zene és a hang szürke eminenciásai a hangmesterek.. Gyakorlatorientált képzés! Szakmailag elismert tanári csapat! Folyamatos évközi gyakorlatok! Saját stúdió! A legjobb hangmester képzés Budapesten!

Filmes képzés indul Budapesten!

Filmes képzés indul Budapesten! Érdekel a filmezés? Szeretnél a szakma legsikeresebb szakembereitől gyakorlatorientált, sokszínű filmes képzésen tanulni? Jelentkezz Mozgóképgyártó képzésre! Már csak néhány helyünk van!