Érettségi utáni szakközépiskolák

TUDTAD?

A beiratkozás feltétele pofonegyszerű: mindössze érettségivel kell rendelkezned, és szóban forgó iskolaévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan állam által elismert szakmákat tanulhatsz meg, amelyeket az OKJ felsorol. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a törvénynek megfelelően, így például diákigazolványt is. Menj olyan szakra, amellyel találsz munkát, ezért kövesd, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

2.146 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tanulj itthon,szerezz angol végzettséget

Tanulj itthon,szerezz angol végzettséget Az angol felsőoktatás 1. tanévének elvégzését tanúsító végzettséget és nemzetközileg elfogadott üzleti oklevelet kapsz a School of Business-nen 15 percre a Nyugatitól! További részletek itt!

Mesterektől érdemes tanulni!

Mesterektől érdemes tanulni! Érettségi utáni fodrász képzés Hajas László mesterfodrász irányításával és vendéglős képzés mesterszakácsok vezetésével a VIK Középiskolában.Két jó szakma számtalan álláslehetőséggel.