Érettségi utáni szakközépiskolák

TUDTAD?

A beiratkozás kritériumrendszere nem bonyolult: csupán államilag elismert középfokú oklevelet kell felmutatnod, és az adott tanévben még nem töltheted be a 23. évedet. Olyan akkreditált szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az OKJ lajstromoz. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így például diákigazolványt is. Jelentkezz olyan helyre, amellyel biztosra mehetsz, ezért minden évben, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

2.140 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingyenes informatikus képzések

Ingyenes informatikus képzések Informatikai rendszergazda és szoftverfejlesztő képzések 25 éves korig jár a diákigazolvány, s a családi pótlék is. Ezekkel a végzettségekkel garantáltan el tudsz helyezkedni itthon és külföldön is.

Szeretsz gyermekekkel dolgozni?

Szeretsz gyermekekkel dolgozni? Családi napközi vezető tanfolyam - AJÁNDÉK - Bébiszitter képzéssel! Igényre munkalehetőségeket is ajánlunk! Indul: 2015.június 26. Bp., Pécs, Győr, Székesfehérvár, Zalaegerszeg