Érettségi utáni szakközépiskolák

TUDTAD?

A jelentkezés elvárásrendszere pofonegyszerű: csupán közép- vagy szakközépiskolai záróvizsgát kell tenned, és szóban forgó iskolaévben még nem lehetsz több, mint 23 éves. Olyan akkreditált szakképesítések tudásanyagával lehetsz gazdagabb, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék listáz. Hallottad, hogy a képzés alatt jár neked diákkedvezményekre jogosító igazolvány is? Érdemes olyan szakmát választanod, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért olvass utána alaposan, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

2.033 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád!

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád! Pár perc, és megtudhatod, hogy mik azok az OKJ szakmák, amiben jól érezheted magad! Megmutatjuk azt is, hogy hol tanulhatod! akár tanfolyamon, akár középiskolában!

Boltvezető képzés

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a boltok, üzletek irányításával, szervezésével, ellenőrzésével kapcsolatos tevékenység elméleti és gyakorlati alapjait.