Érettségi utáni szakközépiskolák Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

A beiratkozás feltétele egyszerű: csak érettségivel kell rendelkezned, és szóban forgó iskolaévben még nem töltheted be a 23. évedet. Olyan államilag elismert szakképesítések tudásanyagával lehetsz gazdagabb, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék felsorol. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így többek között diákigazolványt is. Válassz olyan szakirányt, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért figyeld meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

26 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető tanfolyam

Targoncavezető tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A089 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Energiaátalakító-berendezés kezelő

Engedélyszám: E-000495/2014/A091 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!