Érettségi utáni szakközépiskolák Informatikai képzések

TUDTAD?

A jelentkezés elvárásrendszere egyszerű: csak közép- vagy szakközépiskolai záróvizsgát kell tenned, és az adott tanévben még nem töltheted be a 23. évedet. Olyan hivatalosan megszerezhető szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék szerepeltet. Nem nagyszerű, hogy a képzés alatt jár neked diákkedvezményekre jogosító igazolvány is? Jelentkezz olyan helyre, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért nézd meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

25 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

IT mentor tanfolyam

IT mentor tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A042 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

3D nyomtatás

Országosan több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >