Érettségi felnőtteknek Budapest Esti munkarendben

TUDTAD?

Az érettségi szabályzatáról szóló kormányrendeletből megtudhatod azt is, hogy bármelyik tárgyból, akármilyen szinten mindegy, melyik időszakban érettségizhetsz, függetlenül attól, hogy az adott vizsgatárgyból milyen szintű és milyen eredménnyel rendelkezel. Ha az elmúlt öt évben vettél részt iskolarendszerű képzésben, és a jegyeidet átlagolva 3,5 feletti számot kapsz, kérheted, hogy a tanulmányi idődet az intenzív tagozaton végezhesd négy helyett két év alatt. A fenti esetben az intézmények többnyire a délutánokra szervezik az órákat. Több beszámolót kell tartanod a tanév alatt, míg a végén egy komplexebb teszten kell bizonyítanod.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád!

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád! Pár perc, és megtudhatod, hogy mik azok az OKJ szakmák, amiben jól érezheted magad! Megmutatjuk azt is, hogy hol tanulhatod! akár tanfolyamon, akár középiskolában!

Szerezz két szakmát egy áráért!

Szerezz két szakmát egy áráért! Óvodai Dajka OKJ tanfolyam -- AJÁNDÉK -- Családi napközi vezető végzettséggel.Gyors elhelyezkedés! Indul: 2015.szeptember 19. Bp., Székesfehérvár, Pécs, Győr, Zeg. E-0001164/2015/A001 Katt!