Érettségi felnőtteknek Budapest Esti munkarendben

TUDTAD?

Érettségi bizonyítványt szeretnél? Jelentkezz! Eddig nem vonzott az egyetem és a főiskola, de most kedvet kaptál hozzá? Sosem késő érettségizni! Ha nem tudsz heti három-négy alkalommal bejárni, hetente vagy kéthetente öt-hat tanórán vagy jelen személyesen, a maradék 65 %-ot elektronikus portálon tanári felügyelet nélkül teljesíted. Ezen a helyen megtalálhatod a tankönyvek e- másolatát, amihez személyre szóló belépési névvel és jelszóval férhetsz hozzá. Az átvett dokumentumokhoz képek, esetleg videók is tartozhatnak, és a megértést megkönnyítő összetett kérdések kísérik.

28 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: 2015. január 30-án. Szakosodj kriminál-, szexuál vagy gyermekpszichológiára...! Tanulj elismert előadóktól, hétvégente, országosan! Katt ide!

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez Az okjszakkonyv.hu webáruházat mindazok látogatják, akik OKJ-s szakmát adó képzésben vesznek részt. A webáruház mintegy 60 szakkiadó könyveit kínálja szakmacsoportonként rendszerezve.