4 osztályos gimnázium

TUDTAD?

14 éves korban felvételizhetsz a hagyományos gimnáziumba az alapfokú oktatás elvégzése után. Az 1851 óta érettségivel záruló képzés célja széleskörű ismeretek megszerzése, felkészülés a felvételit helyettesítő vizsgákra. Az évvesztesek vagy a bukott tanulók kivételével Több mint ötven éve a közokiratot az évet halasztó és ismétlő tanulókon kívül még a 12 osztályos gimnáziumban is 18 éves korában kapja kézhez. Ha jó a nyelvérzéked a kéttannyelvű gimiben a közismereti tananyagot (például matematika, biológia) egy másik, akár francia nyelven sajátíthatod el. Az alapozó évfolyamon heti 20 órában pótolják a nyelvi hiányosságokat.

666 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

HR Specialista Tréning - szakmaválasztás

HR Specialista Tréning - szakmaválasztás Ember és önismeret! Akik még nem találták meg az ideális szakmájukat, nem találják helyüket a világban! Szeretnéd tudni, Te, vagy mások mire születtek, mi az igazi szakmád,mi az erősséged? Jelentkezz!

HR Specialista Akadémia

HR Specialista Akadémia Emberismeret! Azoknak, akik nem elégszenek meg megfigyelésen alapuló, stressz viselkedést mutató tesztekkel, ráadásul, azonnal, 1 perc alatt akarják tudni az igazságot a jelentkezőről, munkatársakról!