4 osztályos gimnázium

TUDTAD?

A hagyományos gimnáziumba az alapfokú oktatás elvégzése után, 14 éves korban felvételizhetsz. OKJ-s szakmát szeretnél? Itt elsajátíthatod az alapokat, leérettségizel, ami után egy államilag elismert bizonyítványt kapsz. A 2005 után kétszintű záróvizsgát országszerte azonos feltételekkel - 1945 óta a 6 is 18 évesen teszik le, kivéve az évvesztesek vagy a bukott tanulók. Mit oktatnak a középiskolában? Neves tanári kartól sajátíthatod el például a fizikát, a biológiát, a kémiát és az idegen nyelveket. Ha szeretsz tanulni, de még nem döntötted el, hol folytatod, felvételizz egy gimnáziumba!

666 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Álláskeresés a legegyszerűbben

Álláskeresés a legegyszerűbben Te is utálod, hogy tucatnyi állásportálon kitöltsd ugyanazokat az adatokat? Eddig muszáj volt, hisz nem tudhattad, hol hirdetik meg az állást, ami pont Neked való. De most itt a MOT Állásközvetítő >

Szerezz két szakmát egy áráért!

Szerezz két szakmát egy áráért! Pedagógiai és családsegítő munkatárs tanfolyam AJÁNDÉK Gyermekpszichológiai asszisztens képzéssel! Jó elhelyezkedési lehetőségek! Indul: 2015.június 12. Bp., Pécs, Győr, Székesfehérvár, Zeg.