Vincotte Akadémia

Hétköznap este, Kismama kedvezmény, tanfolyam, Szombatonként, Hétköznapokon délelőtt, Hétvégén, távoktatás

Vincotte - Vincotte Akadémia

1143 Budapest, Semsey Andor u. 25. Térkép Google maps

A VINÇOTTE Akadémia felnőttképzési tevékenysége

A Vinçotte Akadémia magas színvonalú szakmai képzések, OKJ-s szakképzések, továbbképzések, szervezet- és személyiségfejlesztő tréningek széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak.

Képzési programjaink között 700 különböző - a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált - programot kínálunk ügyfeleink számára. A hallgatói létszám évről évre dinamikusan nő, amely az elégedett visszatérő vevőknek, valamint az egyre bővülő, és szélesebb piaci szegmenst érintő képzési palettának köszönhető.

Oktatóink nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező auditorok, korábban sikeres vállalatvezetőként dolgozó, magas szakmai ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező szakemberek, oktatás iránt elkötelezett trénerek.

Cégünk Felnőttképzési akkreditációval rendelkezik:

Lajstromszámunk: AL 1365,

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0738-04

Fizetési könnyítéseink:

Állandó és összevonható kedvezményeink az oktatás díjából:

GYED-en vagy GYES-en lévőknek 10 % kedvezmény!
Egy összegben történő fizetés esetén 5 % kedvezmény (a beiratkozást követő 10 napon belül)!

A Vinçotte Akadémia azzal a céllal jött létre, hogy a különböző képzések területén magas szintű szakértői segítséget nyújtson meglévő és leendő partnereinek (cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt), felhasználva a Vinçotte cégcsoportnál több évtized alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot.

A Vinçotte képző központjának célja az, hogy minden képzéssel kapcsolatos vevői igényt ki tudjon elégíteni.

Predesztinál erre minőségpolitikánk, hátországunk (anyacégünk 140 éve szolgáltat megoldásokat a menedzsment részére), valamint képzési palettánk, mely fejlesztéseink révén folyamatosan bővül. Jelenleg kb. 700 képesítés közül választhatnak régi és leendő partnereink, legyen az az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, illetőleg különböző hatóságok által előírt szakképesítés vagy a legkülönbözőbb szakterületeket érintő alap- illetve továbbképzés. A Vinçotte Akadémia életre hívásában partnereink azon igénye játszott vezető szerepet, miszerint fontos, hogy adott munkakörben megfelelő végzettségű, szakmai kompetenciákkal rendelkező munkavállaló dolgozzon cége sikereiért. Erre jogszabályi előírások, a józan piaci belátás és gondolkodásmód is kényszeríti a munkaadót. Tegyen próbára minket! Várjuk jelentkezését!

Az AIB-Vinçotte Hungary Kft.

A Vinçotte szolgáltatás kínálata olyan széles a minőség, a biztonság, és a környezetvédelem területén, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, a vállalat minden területen kiváló szakértelemmel rendelkezik. Az egyének és a multinacionális vállalatok egyaránt bizalommal támaszkodhatnak szolgáltatásainkra.

Globális megoldás-szolgáltatóként a Vinçotte minden problémára képes megoldást találni. A vállalat know-how-ja több mint 100 éves tapasztalaton nyugszik, és több mint 130 specializált szolgáltatást fed le. Több mint 800 mérnök és technikus garantálja az Önök által megkívánt kiváló minőséget, amelyet az Önök partnerei megérdemelnek.

A Vinçotte stratégiája: nemzetközi környezetben kielégíteni a meglévő és jövőbeni szükségleteket